Geen categorie

Neem een kijkje op de vernieuwde website van Lilian’s Fotografie

De website van Lilian’s Fotografie is helemaal vernieuwd en is klaar voor een bezoekje van jou!

Bekijk in mijn portfolio wat ik allemaal voor jullie, jou en/of je bedrijf/team kan betekenen.

Zeggen jullie binnenkort misschien ‘JA’ tegen elkaar en zoeken jullie nog een trouwfotograaf die jullie huwelijk met aandacht en liefde vastlegt? Ik kan niet wachten om jullie plannen te horen. Graag vang ik jullie dag in spontane beelden, zodat jullie een prachtige blijvende herinnering hebben.

Of zet jouw bedrijf bijvoorbeeld eens goed op de kaart door foto’s te laten maken die een verhaal vertellen.

Of laat eens een beeldverslag maken van bijvoorbeeld een teamdag. Wedden dat de deelnemers dít ‘verslag’ nog wel regelmatig erbij pakken: “weet je nog…”, “o ja, dat was een mooi inzicht…”, “dat was nog eens een interessante / gezellige / leerzame dag…”. Beelden zeggen nu eenmaal zoveel meer dan woorden.

Maar ook: portret-, profielfoto’s en familie-, gezinsshoots. Woningen en bedrijfspanden. Dierenfotografie.

Nieuw vanaf 2020: fotografie cursussen en workshops. Wil jij ook mooiere foto’s leren maken? Laat me dat dan alvast weten door een mail te sturen naar info@liliansfotografie.nl. Jij bent dan als eerste op de hoogte van de cursusdata (omgeving Den Haag/Scheveningen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *